Sedinţă CSAT pentru a discuta problemele din sănătate șe despre stadiul reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă

Şedinţă CSAT
Autor: | | 2 Comentarii | 358 Vizualizari

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele evenimente de vineri, 27 mai.

CSAT se reunește vineri pentru a discuta, printre altele, situația din sistemul de sănătate. De asemenea, subiectele din CSAT vor viza strategia militară a României, programul privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă, stadiul îndeplinirii obiectivelor şi priorităţilor MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apărării, în anul 2015, forţele armate ale ţării noastre care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2017, mandatul României la Summitul NATO 2016 de la Varşovia și despre stadiul reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă.

Ședință de guvern

Guvernul va organiza vineri obișnuita ședință săptămânală, întrucât premierul Cioloș a fost în vizită de lucru în SUA. pe ordinea de zi se află o ordonanță de urgență referitoare la procedurile de achiziționare a statuii Cumințenia Pământului.Informări de la MAE pentru cetăţenii români care călătoresc în Franţa

MAE român informează cetăţenii care călătoresc în Franța că, pe fondul noului proiect al Legii Muncii şi adoptării acesteia în procedură accelerată, principalul sindicat din Franța – CGT, a anunțat o vastă mișcare socială pe întreg teritoriul Franței, care va acoperi mai multe sectoare de activitate. Este afectată aprovizionarea cu combustibil, transporturile în comun (metrou, RER, tren) sunt perturbate, ca și zborurile aeriene. Pe site-ul rețelei naționale de căi ferate franceze – SNCF, a fost deja postată comunicarea că persoanele care au programate călătorii în această perioadă să-şi verifice orarul deplasărilor prin compania de transport (http://www.sncf.com/).

Conferinţa regională “Provocările de securitate din Balcani”
 
Conferinţa regională “Provocările de securitate din Balcani” se desfăşoară la Bucureşti în perioada 26-27 mai a.c., la iniţiativa New Strategy Center şi a Universității Bucureşti. Evenimentul reuneşte reprezentanţi ai mediului academic şi analitic din statele din Balcanii de Vest, România, Grecia, Bulgaria şi Turcia, precum şi oficiali români şi ai NATO.Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul din MAE, Alexandru Victor Micula, a participat, astăzi, la confeirnță și a vorbit despre potenţialul regiunii, atât ca punte de legătură între vest şi est, cât şi între sud şi nord, din perspectiva rutelor energetice şi a celor comerciale. A reamintit procesele de aderare, respectiv de stabilizare şi asociere în desfăşurare pentru membrii regiunii, precum şi eforturile acestora de apropiere de Alianţa Nord-Atlantică.


Anunţ important de la Metrorex

Metrorex informează publicul călător asupra faptului că, începând cu data de 27.05.2016, va fi pus în exploatare pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) cel de-al șaselea tren tip BM3, denumit Putna, din pachetul de 8 trenuri care au ca termen final de punere în funcțiune 30.06.2016.Festivalul Internațional de Film Transilvania se deschide mâine, 27 mai, cu premiera mondială a filmului 6,9 pe scara Richter, care va fi proiectat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, de la 21.45, în prezența lui Nae Caranfil.

Maine seară, de la ora 20.00, bucureștenii pot avea parte de una dintre cele mai neconvenționale experiente cinematografice. POOL Cinema aduce filme internationale de scurtmetraj in mijlocul unei piscine acoperite, la Therme. Filmele vor fi proiectate pe un ecran suspendat, iar spectatorii le vor urmări din piscină. Primul lungmetraj, comedia „Călătorie de afaceri (r. Sean Ellis, Marea Britanie – Franța, 2008), nominalizată la BAFTA și premiata la Toronto Film Festival.

De astăzi ia startul East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de seriale, filme, benzi desenate și jocuri video. Până pe 29 mai, publicul va avea șansa de se întâlni actori bine cunoscuți precum Charles Dance, Gemma Walsh și Daniel Portman (Game of Thrones), David Anders (iZombie, Once Upon A Time, Vampire Diaries), Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) și Sylvester McCoy (Dr.Who, Hobbitul). Astăzi, accesul publicului va fi permis începând cu ora 16:00 și se va încheia la ora 21:00. Mâine, programul începe de la ora 10.00, până la ora 18.00, iar duminică de la ora 10.00, la ora 19.00.


Alte articole din categoria: Agenda zilei

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...