Sediul de campanie al lui Traian Băsescu, atacat energetic?

Sediul de campanie al lui Traian Băsescu, atacat energetic?

Preşedintele Traian Băsescu şi membrii staff-ului său de campanie acuză, de câteva zile, dureri puternice de cap şi o stare generală de rău, au declarat EVZ susrse din apropierea şefului statului. Potrivit acestora, există bănuiala că sediul de campanie ar fi supus unor atacuri energetice.

Şi la mitingul organizat sâmbătă de PDL la Cluj, preşedintele- suspendat, Traian Băsescu, a acuzat dureri de cap."Nu se simţea deloc bine", ne-au spus sursele citate. Nu este prima oară când într-o bătălie politică sunt aduse în discuţie atacurile energetice. La prezidenţialele din 2009, adversarii lui Traian Băsescu din PSD au acuzat faptul că victoria acestuia s-a datorat şi parapsihologului Aliodor Manolea, care l-a însoţit la dezbaterile electorale.

Este vorba de două intervenţii la Realitatea TV şi Realitatea FM, când Manolea a stat, în timpul emisiei, în apropierea preşedintelui. Mai mult, parapsihologul a fost şi la confruntarea televizată cu Mircea Geoană, dinaintea turului doi de scrutin.

Flacăra violet După dezbatere strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a susţinut că prestaţia semnificativ mai bună a lui Băsescu de la dezbatere s-a datorat "flăcării violet"."Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. În această zi  Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici. Eu cred în treaba asta(...)", a spus Hrebenciuc cu acel prilej. Şi actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu a dezvăluit că, în dezbaterea electorală dintre Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, a avut loc un eveniment ciudat. El a povestit că un bărbat stătea cu faţa lipită de geamul studioului unde se desfăşura emisiunea şi părea "nebun" şi "bolborosea" lucruri pe care nu le înţelegea nimeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sorin Oprescu, care făcea atunci parte din staff-ul de campanie a lui Iliescu, a mărturisit că acesta a ieşit din platou, într-o pauză, şi le-a spus că nu se poate concentra. "Nu ştiu ce-i cu mine, de trei sferturi de oră nu m-am concentrat!", ar fi spus Ion Iliescu.

KGB-ul şi parapsihologia Lupta pentru controlul parapshihogic al minţii a fost una dintre priorităţile fostului KGB, din epoca sovietică. Clarviziunea, telepatia şi psihokinezia sunt o parte dintre domeniile în care serviciile secrete ruse au făcut experimente importante în ultimii 50 de ani, pentru a deţine asul din mânecă în privinţa războiului psihotronic. Se pare că şi urmaşul KGB, actualul FSB, continuă cercetările pentru dezvoltarea unei arme psihotronice, care atacă sistemul nervos.

Promotorul acestor studii parapsihologice a fost doctorul Milan Ryzl, un bichimist cehoslovac, care a pornit experimentul controlului minţii ca mijloc de "reeducare" a cetăţenilor anti-sociali. Ryzl recunoştea, după ce a fugit în SUA, că ruşii arată  un interes deosebit faţă de parapsihologie, în special KGB şi GRU, care desfăşoară un "proiect de folosire a telepatiei pentru reeducarea elementelor antisociale, îndoctrinarea şi influenţarea de la distanţă a deciziilor adversarilor".

Interesul Rusiei pentru paranormal pare însă să dateze încă din vremea lui Stalin, care ştia că  fostul lider nazist Adolf Hitler pusese mare preţ pe parapsihologie, fiind el însuşi un iniţiat în doctrinele ezoterice.

În ultimii ani au apărut o serie de studii şi mărturii legate de experimentele făcute de KGB cu ajutorul unor oameni care aveau capacităţi paranormale speciale. Nina Kalagina era o casnică din Rusia care putea, cu gândul, să încetinească, să accelereze sau să oprească inima unei broaşte.  Karl Nikolayev reuşea, graţie "puterilor" sale să comunice cu submarinele nucleare.

Cea mai cunoscută rămâne însă Djuna Davitaşvili, numită şi "vrăjitoarea din Caucaz", care a lucrat în cadrul Academiei de Stiinţe ca cercetator, având la dispoziţie o echipă de ofiţeri KGB, care o însoţea peste tot. Ea însăşi a fost numită colonel-general în KGB. Proiectul KGB-ului pentru controlul minţii s-a numit MKUltra, iar cei care lucrau la el doreau să blocheze libertatea de voinţă a oamenilor, la un nivel subliminal.

CITIŢI ŞI:

  • Băsescu nu face pronosticuri: "Aştept să îmi spună poporul «rămâi» sau «pleci»"
  • Băsescu a aprins la Cluj flacăra democraţiei
  • ZIUA MITINGURILOR. Băsescu: "Ştiu că românii sunt supăraţi pe preşedintele lor, dar am convingerea că nu-şi vor da ţara pe mâna USL" | VIDEO
  • Traian Băsescu: Votul românilor trebuie să fie împotriva restauraţiei