Şefa CNA s-a declarat în mod oficial „sclav” al Antenei 3

Şefa CNA s-a declarat în mod oficial „sclav” al Antenei 3

Traiana Băsescu a intrat în colimatoriul lui Dan Voiculescu de mai mai mulţi ani, iar mogulul se foloseşte de trustul lui de presă pentru a face campanii împotriva preşedintelui. Laura Georgescu, preşedintele CNA, a declarat, azi, că se asociază cu termenul de sclavie folosit de Antena 3.

Potrivit Reporter Virtual, azi, în cadrul şedinţei CNA, Laura Georgescu a sesizat că Antena 3 a lansat prin intermediul emsiunilor pe care le difuzează mai multe acuzaţii defăimătoare la adresa preşedintelui României. Majoritatea membrilor CNA au votat împotriva aplicării unei sacţiuni în acest caz. „Laura Georgescu a felicitat postul pentru modul în care a realizat serialul ”10 ani de sclavie”, afirmându-și ”toată considerația” pentru el și exprimându-și “bucuria” dacă el ar continua”, scrie Narcisa Iorga, membru CNA, pe contul de Facebook, scrie Reporter Virtual.

Laura Georgescu, președintele CNA

„Menționez că acest serial, plus alte emisiuni ale Antenei 3, în care s-a folosit limbaj injurios, în care s-au amestecat faptele cu opiniile și s-au adus acuzații fără dovezi s-au regăsit astăzi pe ordinea de zi a CNA. Președintele CNA a făcut trimitere la tăierea salariului ei cu 25% în anul 2010 și astfel s-a plasat în sclavia Antenei 3. Niciunul dintre membrii CNA propuși de USL și care erau prezenți în sală nu au votat pentru sancționarea Antenei 3. Voi reveni cu detalii după încheierea ședinței CNA, care acum este în desfășurare”.

Ne puteți urmări și pe Google News