SEJUR pe VALEA PRAHOVEI cu 160 de lei! VEZI unde găseşti ofertele

SEJUR pe VALEA PRAHOVEI cu 160 de lei! VEZI unde găseşti ofertele

Săptămâna aceasta s-a lansat programul "O săptămână la munte", care va dura până pe data de 28 martie. Preţul sejururilor porneşte de 161 de lei, 5 noţi de cazare la unităţi clasificate la două stele şi ajunge la 368 de lie, cinci nopţi de cazare la unităţi de patru stele. Tarifule ste pentru o singură persoană.

Potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, sejurul va începe duminica şi se va termina vinerea, iar biletele cumpărate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plştite decât în condiţiile legii.

Sistemul de vânzare a programului “O săptămână la munte" este primul venit, primul servit, iar vânzarea se face prin agenţiile de turism.

Potrivit informaţiilor prezente pe site-ul FPTR, numai 27 de unităţi de cazare s-au înscris până aucm în program, cele mai multe fiind din staţiunea Predeal (8 unităţi) şi Sinaia (5 unităţi).

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele unităţi de cazare sunt situate în staţiunile: Băişoara, Bran, Buşteni, Călimăneşti, Câmpulung, Fântânele, Gura Humorului, Gura Râului, Moeciu de Sus, Moreni, Poiana Braşov, Poiana Ţapului, Vatra Dornei.

Bitele pot fi procurate din circa 45 de agenţii, între acestea fiind peste 20 de agenţii Eximtur. Toate datele despre program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.