Senator PDL implicat într-un scandal amoros

Senator PDL implicat într-un scandal amoros

Senatorul PDL Constantin Gheorghe (58 de ani) se află în mijlocul unui scandal cu iz de telenovelă.

Fostul arbitru de fotbal apare în ipostaze tandre alături de o tânără brunetă, care nu este soţia sa, Svetlana. Fotografiile cu parlamentarul şi femeia îmbrăţişându- se şi sărutându-se au ajuns în redacţiile mai multor ziare din Suceava şi au fost publicate în presa locală de ieri. „Soţul meu e foarte sociabil“

Costică „Suceavă“ se consideră victima unui şantaj, fără a preciza în ce anume constă acesta. Despre femeia din fotografii, senatorul a spus că „am cunoscut-o cu foarte mult timp în urmă, însă nu am avut nicio relaţie cu ea“. El a precizat că are dovezi clare care demonstrează şantajul, dar că le va prezenta organelor de anchetă. Moldoveanul consideră că fotografiile au fost trimise pentru a-l discredita înaintea alegerilor parlamentare, la care fostul arbitru FIFA a anunţat că vrea să candideze pentru un nou mandat.

„Am primit şi telefoane de ameninţare, atât eu, cât şi soţia mea, dar nu am cedat. Am fost solicitat să port o discuţie cu persoana la telefon, indiferent unde, la Suceava, la Bucureşti sau oriunde, altfel vor ajunge în presă fotografii compromiţătoare. I-am spus că nu are decât să dea fotografiile“, a declarat marţi parlamentarul PDL. Contactată telefonic, ieri, de EVZ, Svetlana Gheorghe nu consideră o problemă relaţia soţului ei cu tânăra brunetă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Noi avem în casă poze «mai compromiţătoare» decât acestea, cu prieteni de familie, în grup, cu mâna pe nu-ştiuunde! În primul rând, în pozele astea nu se vede ce fel de sărut este! Dacă e pasional sau dezinteresat! Soţul meu e foarte sociabil, îşi face mulţi prieteni! Domnule, 99,99 la sută dintre bărbaţi pot greşi, nu-i aşa? Ăsta-i şantaj! Primim telefoane de ameninţare. Nu voi divorţa, ci vom căuta un avocat care să rezolve cazul“. Svetlana, profesoară de muzică în Suceava, şi Constantin Gheorghe sunt căsătoriţi din 1992 şi nu au copii. Fostul arbitru are doi urmaşi din prima căsnicie. Crăciunescu: „I se poate întâmpla oricui!“

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu nu ar fi surprins să vadă în presă fotografiile cu Gheorghe Constantin în ipostaze tandre cu o femeie, alta decât soţia. „I se poate întâmpla oricui!“, a fost remarca vâlceanului. „Chiar dacă n-am fost prieteni, îi ştiu familia. Soţia e frumoasă, amabilă... Ştiam că le merge bine împreună. Mai multe n-am ce să spun. Fiecare face ce vrea cu viaţa lui!“, a punctat ieri Crăciunescu, cunoscut ca un admirator al sexului frumos. Porumboiu: „Nu e compromiţător să ai amantă!“ Adrian Porumboiu, coleg de generaţie cu Costică „Suceavă“, s-a amuzat de situaţie: „Pe Costică l-am avut angajat. A fost director la o firmă de-a mea, Mopan. El e acum la a doua căsătorie. Prima nevastă a fost profesoară de sport, cea de acum e profesoară de muzică. Probabil că şi fetişcana asta îi predă ceva!“, a spus fostul arbitru, în timp ce râdea în hohote.

„Nu e, dom’le, nimic compromiţător să ai amantă! Nu există om pe lumea asta care să nu fi călcat strâmb! Dacă pretinde vreunul că e curat, eu merg cu el în spinare până la capătul Pământului! Mâine (n.r. - azi), când văd şi pozele, îl sun pe Costică! Să dea de băut! Bravo lui!“, a continuat amuzat Porumboiu. Vasluianul a încheiat: „Cât de fraier trebuie să fii ca să te şantajeze amanta?!“.

„FLUIERAŞ“ A condus 213 meciuri în Divizia A Constantin Gheorghe este un personaj cunoscut în lumea fotbalului. Poreclit „Suceavă“, după oraşul în care s-a născut şi pentru a nu fi confundat cu Gheorghe Constantin - „Vâlcea“, Constantin Gheorghe a condus, la centru, 213 meciuri în Divizia A, de-a lungul a 14 sezoane, între 1984 şi 1997. După ce s-a retras din activitate, „Suceavă“ a ocupat, în fotbal, un post de conducere la echipa Ceahlăul Piatra-Neamţ. În prezent, este membru în Comisia Centrală a Arbitrilor şi senator PDL. Intrarea în politică şi-a făcut-o pe listele Partidului Conservator.

Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor: "Nu contează numărul amantelor când te angajezi la CCA! Nu am fost interesat să-l întreb despre acest subiect când a venit să lucreze la comisie! Sunt surprins de ce aflu! La meciuri nu-l vezi pe om cu amantele!" Gheorghe Flutur, preşedintele filialei Suceava a PDL: "Il vad un om la locul lui. A făcut multă treabă. Acele poze pot fi trucate. Se apropie campania electorală şi ceea ce i se întâmplă are o doză de răutate politică. Are susţinerea partidului şi a mea."