SEX CU POLITICIENI. Nume sonore în scandalul de la BORDELUL Nana Club. Pe unul îl vedeți toată ziua pe „sticlă”

SEX CU POLITICIENI. Nume sonore în scandalul de la BORDELUL Nana Club. Pe unul îl vedeți toată ziua pe „sticlă”

Dosarul instrumentat la Cluj în secret a fost finalizat. Matroana clubului a luat 3 ani și 8 cu executare, dar clienții menționați în mărturiile fetelor au fost citați doar ca martori. Deputatul PDL Petru Călian a spus că a fost la bordel doar în documentare ca legiuitor.

Imensul scandal sexual din 2010, care a zguduit lumea politică din Cluj, a ajuns acum la final. Matroana bordelului clandestin Nana Club, Natalia Strechi, a fost condamnată la 3 ani și 8 luni cu executare, pentru proxenetism și trafic de persoane. În același timp, politicienii implicați în scandal își văd mai departe de viață, iar unul apare deja înscris pentru un nou mandat la alegerile locale, de peste o lună.

Fetițele i-au menționat pe Szeplekan (PNL) și Călian (PDL)

Bordelul, care beneficia de măsuri de securitate drastice, intrarea făcându-se numai pe bază de parolă și prin tastarea unui cod cunoscut doar de clienții agreați, era frecventat de VIP-uri din lumea politică și de afaceri. Nana Club avea camere speciale pentru doritorii de „servicii speciale”. În declarațiile date de fetele de consumație la Parchet sunt menționate mai multe nume sonore, printre care și a consilierului județean Mihai Szeplekan (PNL). În ciuda scandalului din 2010, acesta apare din nou pe lista depusă de USL pentru Consiliul Local. Un al nume cunoscut care apare în dosar este deputatul PDL Petru Călian. Szeplekan a fost audiat ca martor dar nu a fost pus sub acuzare, deși din declarațiile date de tinerele obligată să se prostitueze rezultă că acesta s-a comportat ca un proxenet. Szeplekan punea fetele la dispoziția parlamentarilor

Ne puteți urmări și pe Google News

Dosarul Nana Club a fost ținut sub cheie de magistrații clujeni tocmai pentru a nu a provoca scandal în preajma alegerilor locale. Motivul oficial însă este altul: unele dintre fete erau minore la vremea când au întreținut relații sexuale cu cei implicați în dosar, drept pentru care trebuie să le fie protejată identitatea.

EVZ vă prezintă declarații picante din dosarul de urmărire penală, date de tinerele implicate, din care rezultă că liberalul Mihai Szeplekan ducea fetițe la parlamentarii clujeni cazați în hotelul parlamentarilor din București. Când parlamentarii se deplasau în interes de serviciu în alte județe ale țării, Szeplekan le trimitea fete sau le însoțea chiar el. Tinerele obligate să se prostitueze au susținut că, de câteva ori, consilierul liberal s-a arătat dornic să încerce și el.

„Am întreținut relații sexuale cu Călian. Mi-a dat 250 de lei”

Una dintre dintre tinerele exploatate sexual este C.M. Aceasta a povestit că a fost dusă în municipiul Baia Mare, la Hotelul Mara, unde era cazat deputatul Petru Călian. Deplasarea a fost făcută sub atenta supraveghere a consilierului județean PNL Szeplekan. „Am stat la hotelul respectiv până a doua zi și în seara respectivă eu am întreținut relații sexuale cu Petru Călian în camera hotelului mai sus menționat, unde acesta era cazat. A doua zi, ne-am întors la Cluj, împreună cu deputatul Petru Călian și Mihai Szeplekan. În drum spre Cluj, Călian mi-a dat personal suma de 250 de lei, iar Szeplekan i-a dat lui. V.L. aceeași sumă, pentru serviciile sexuale prestate". Sex în hotelul parlamentarilor. N-au fost mulțumiți și nu le-au plătit O altă declarație care abundă de amănunte picante a fost dată de P.S., care s-a constituit parte civilă. „Eu cu A.S. am plecat, la cererea lui Mihai (Szeplekan - .n.n.), împreună cu Petru Călian. A.S. a fost cea care a discutat amănuntele cu privire la plecarea spre București. Cred că am fost cazați toți într-un apartament în care era cazat Petru Călian, când se afla la București. Eu și A.S. am întreținut relații sexuale cu Mihai, iar la un moment dat Mihai a vorbit cu A.S., cerându-i să întrețină relații sexuale cu Petru Călian. A.S. nu a vrut să întrețină relații sexuale cu Petru Călian. Eu am întreținut relații sexuale cu Petru Călian, iar în dimineața următoare, Mihai ne-a cerut să plecăm. L-am întrebat când vom fi plătite, dar el e a spus că Petru Călian a fost nemulțumit de noi și ne-a lăsat doar bani de tren, suma de 200 de lei". Szeplekan, politicianul fără un... testicol Consilierul Szeplekan a fost audiat ca martor în procesul secret de la Tribunalul Cluj. Acesta a reluat povestea că el nu putea să întrețină relații sexuale cu tinerele respective deoarece exact în acea perioadă a fost operat, fiindu-i extirpat de către medici un testicol. Candidatul Szeplekan a prezentat chiar și acte medicale din care rezultă acest lucru. După declarația dată în fața judecătorilor, consilierul a refuzat să facă public vreun amănunt referitor la acuzațiile aduse de fetele care susțin că a întreținut relații sexuale.

Scuza lui Călian: „Făceam documentare”

În dosarul penal, deputatul Călian a dat o declarație în care recunoaște că a fost prezent de mai multe ori la Nana Club dar nu pentru a se distra, ci pentru a se documenta în legatura cu o lege de combatere a prostitușiei. „Făceam un studiu de impact pentru o inițiativă legislativă, care să reglementeze fenomenul prostituției, timp în care printr-o terță persoană am cunoscut o tânără. Pe durata efectuării studiului am purtat discuții cu aceasta, inclusiv telefonice, pe această temă, pentru a mă convinge dacă acest fenomen există. O parte din acest studiu s-a finalizat printr-o inițiativă legislativă care a devenit lege”, declara deputatul Călian. Judecătorul care a condamnat-o pe matroana de la Nana Club la închisoare nu l-a mai audiat pe deputatul Călian în calitate de martor, deși numele acestuia a fost pomenit în cursul procesului de ceilalți martori. Magistratul a considerat prea periculos ca să îl audieze pe parlamentar în acest dosar, considerând câ prezența acestuia la tribunal ar atrage presa și că s-ar crea un scandal mediatic.