O asistenta colectioneaza povestile oamenilor care pot prevesti moartea

O asistenta colectioneaza povestile oamenilor care pot prevesti moartea

Penny Sartori, o asistentă medicală din Marea Britanie, colecționează poveștile oamenilor care au abilitatea de a vedea în viitor.

Într-un interviu pentru Daily Mail, ea povestește despre doi foști pacienți care au prevăzut moartea unor persoane apropiate. Shelley E. Parker, o scriitoare de cărți pentru copii, a povestit cum în urmă cu patru ani a visat că a vorbit cu Dumnezeu, care i-a spus că iubitul ei avea să moară în scurt timp. 

  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO

"Mi-a apărut în vis şi m-a anunţat că a venit momentul să îl ia pe Steven la el. L-am rugat să mă ia pe mine, eu eram bolnavă", a povestit scriitoarea. Visul a fost cu atât mai bizar cu cât autoarea era bolnavă de cancer, iar doctorii nu erau optimiști în privința stării ei de sănătate. A două zi, la prânz, Shelley a aflat că Steven, care era pilot, se prăbuşise cu elicopterul şi murise.

  • Ipoteză ȘOCANTĂ despre moartea lui Hitler. Fotografia care demonstrează că a fugit în America de Sud

"Îmi reproşez faptul că nu l-am oprit. Poate că dacă îi spuneam, el ar fi în viaţă acum", spune femeia. Acesta nu a fost primul vis premonitoriu pe care Shelley l-a avut. Ea a mai visat că fiica unor prieteni va muri.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mergeam pe stradă când în faţă mi-a apărut fiica unor prieteni împreună cu mătuşa ei. Ştiam că femeia e moartă de 20 de ani. Mi-a spus că a venit să ducă fetiţă în Răi. După numai o zi de la acel vis, am aflat că micuţa a murit", a mai povestit ea. Un alt caz povestit de asistenta este cel al lui Janice Wright. Ea vizita niște prieteni din Virginia, SUA. În mijlocul nopții s-a trezit brusc din somn. În dormitor se afla dădaca sa din copilărie, pe care nu o mai văzuse de ani buni, dar cu care încă mai coresponda. ”În viața reală avea peste 80 de ani, dar în viziunea aceea avea un chip angelic și era înconjurată de o lumină albă strălucitoare. Mi-a zâmbit, a întins mâinile spre mine și mi-a spus că totul este bine.”, a povestit Janice. ”Am fost șocată și n-am mai adormit. În dimineața următoare i-am povestit prietenei la care stăteam despre acel vis, iar puțin mai târziu m-a sunat un vîr să mă anunțe că dădaca mea murise”, a mai spus ea. Aceste viziuni n-au nciio explicație științifică și se înscriu în categoria supranaturalului, însă Penny Sartori consideră că există foarte multe persoane care au avut astfel de experiențe, premonițiile fiind mai dese decât ne-am închipui. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
  • Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
  • AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
  • Vezi mai bine. Dieta VERDE şi galbenă