PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Panorama

Şi Crăciunul poate fi gustos şi sănătos. Salată de boeuf, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac în stil raw vegan

Autor: | | 0 Comentarii | 2509 Vizualizari
Anca Alungulesei, experta raw-vegan
Pare greu de crezut, dar chiar există un meniu de Crăciun care este absolut raw-vegan.

Anca Alungulesei, expert în nutriţie, este cea care propune în cadrul unui workshop interactiv în stil raw vegan, un meniu gustos şi sănătos, fără ca acesta să însemne mii de calorii acumulate la o singură masă de sărbători.

Salată de boeuf, humus fără năut, icre, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac, toate în stil raw vegan, se vor regăsi pe masa de Crăciun. “Aceste feluri sunt atât de gustoase încât cu greu veţi simţi diferenţa între felurile gătite şi cele crude”, a declarat Anca Alungulesei, conform unui comunicat de presă.

Bunătăţile pentru masa de Crăciun vor fi pregătite de fiecare participant la workshop sub îndrumarea specialistului în nutriţie, degustate, dar pot fi luate şi acasă pentru că persoanele dragi să se bucure de un meniu  de 5 stele raw vegan.  De altfel, una dintre condiţiile participării la acest workshop este că doritorii să vină “cu burtă goală”, pentru că preparatele care trebuie degustate sunt şi multe, şi variate.

“Ce-ar fi că anul acesta să-ţi surprinzi familia, iubitul sau prietenii cu un meniu raw vegan, sănătos, uşor de pregătit şi plin de gust? Pentru Crăciunul acesta RawCoco îţi propune un meniu de 5 stele raw vegan din care să nu lipsească nici un preparat tradiţional!”, spune Anca Alungulesei

Care sunt beneficiile hranei raw vegane, cum se poate găti foarte gustos fără ingrediente de origine animală, dar şi cum se pot combină alimentele pentru o nutriţie sănătoasă sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezbătute de participanţii la workshop-ul “Bunătăţi de Crăciun în stil raw vegan”, la data de 9 decembrie, de la ora 18:00.          


Tag-uri: Anca Alungulesei, experta raw-vegan, meniu craciun raw vegan, craciun raw vegan
În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi Crăciunul poate fi gustos şi sănătos. Salată de boeuf, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac în stil raw vegan.




SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>

Libertatea

RTV

WOWbiz

B1

Ziare.com

Unica

Capital

Fanatik

Alte articole EVZ pe aceeasi tema

spune-ti parerea Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>





Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a "postacilor" de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.
Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul EVZ.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

CITEŞTE Şi