Simona Halep: "A fost un turneu fantastic. E minunat! Nu sînt tristă că am pierdut"

Simona Halep: "A fost un turneu fantastic. E minunat! Nu sînt tristă că am pierdut"

Simona Halep a pierdut azi noapte semifinala de la Indian Wells cu poloneza Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 4-6. De luni, însă, Simona Halep va urca pe locul 5 în clasamentul WTA, cea mai bună poziţie pe care s-a aflat vreodată o jucătoare de tenis din România.

"Radwanska a jucat foarte bine, a meritat să câştige astăzi. I-au intrat toate loviturile şi a trebuit să alerg foarte mult.

Cred că am intrat mai greu în joc. Nu am fost pregătită. Jocul ei a fost excelent şi a fost foarte dificil să-l contraatac.

Mi-a fost greu să joc împotriva ei. A fost mai bine decît mine azi. Sunt sigură că va avea o evoluţie la fel de bună şi în finală.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost un turneu fantastic pentru mine. Am jucat multe meciuri bune aici şi sînt fericită că am ajuns pînă în semifinale. Am venit după o accidentare, una minoră, dar n-a fost deloc uşor.

Vreau să mă bucur de rezultat. Mîine vreau să merg la piscină şi la cumpărături. Sînt fericită că am ajuns pe locul 5. E minunat! Nu sînt tristă că am pierdut. Se mai întîmplă, aşa e în tenis. Trebuie să înţeleg că nu pot cîştiga mereu", a spus Simona Halep.