Simona Halep - Caroline Wozniacki. Tenismena din Constanța luptă pentru cea de-a patra finală a anului / LIVE TEXT de la ora 14.30

Simona Halep - Caroline Wozniacki. Tenismena din Constanța luptă pentru cea de-a patra finală a anului / LIVE TEXT de la ora 14.30

Simona Halep joacă, astăzi, de la ora 14.30 (în direct la Digi Sport 3 și LIVE TEXT pe evz.ro), în semifinalele turneului de la Stuttgart. Adversară îi va fi daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA.

Simona Halep, locul 3 WTA, o întâlnește, astăzi, pe daneza Caroline Wozniacki (locul 5 WTA) în penultimul act al turneului de la Stuttgart. Cea mai bună jucătoare de tenis din România va încerca să se califice în cea de-a patra finală a anului. În 2015, Simona a mai jucat de trei ori cu trofeul pe masă și s-a impus de fiecare dată: la Shenzhen (China), la Dubai (Emiratele Arabe Unite) și la Indian Wells (SUA).

Indiferent de prestația pe care o va mai avea la Stuttgart, Halep va deveni locul 2 WTA, la începutul săptămânii viitoare. Ea va face rocada în clasament cu rusoaica Maria Șarapova, eliminată în „optimi” în cadrul competiției de la Stuttgart.

Iată cum arată palmaresul întâlnirilor dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki:

Ne puteți urmări și pe Google News

2015: Dubai, semifinale / Halep – Wozniacki 2-6 6-1 6-1

2013: New Haven, semifinale / Halep – Wozniacki 6-2 7-5

2012: Dubai, oprimi / Halep – Wozniacki 2-6, 3-6