Simona Halep va fi premiată de Ministerul Tienretului și Sportului pentru performanțele din 2013

Simona Halep va fi premiată de Ministerul Tienretului și Sportului pentru performanțele din 2013

Carmen Tocală, secretar de stat în MTS, a anunțat, astăzi, că Simona Halep va primi suma de 30.000 de lei pentru performanțele înregistrate în urmă cu doi ani.

Ministerul Tineretului și Sportului o va premia pe tenismena Simona Halep pentru performanțele înregistrate în 2013, iar Gabriela Szabo, șefa MTS a semnat un ordin, anul trecut, în această privință. „Ministerul Tineretului şi Sportului acordă Premiul naţional pentru sport, în valoare de 30.000 de lei, pentru rezultate de excepţie obţinute în anul 2013 de Simona Halep. Prezentul ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I. Prezentul ordin va fi difuzat prin Direcţia juridic şi resurse umane tuturor direcţiilor de specialitate", se menţionează în ordinul respectiv.

„Este premiul acordat de Nicu Bănicioiu în februarie 2014. El trebuia publicat mai devreme, dar din cauza schimbărilor succesive s-a publicat foarte târziu (n.r. - în Monitorul Oficial). Trebuia să fie publicat în iunie, iar noi, la final de an, când am verificat dacă avem toate actele publicate, am observat că acest ordin privind premiul pe 2013 nu a fost publicat. Ea (n.r. - Simona Halep) a primit ordinul, a primit distincţiile, dar a fost această întârziere la Monitor”,  a declarat Carmen Tocală pentru Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News