Sora mai mare a Aurei Ion si-a sărbătorit cea mai TRISTĂ aniversare. Zeci de mii de români și-au manifestat COMPASIUNEA față de familia îndoliată

Sora mai mare a Aurei Ion si-a sărbătorit cea mai TRISTĂ aniversare. Zeci de mii de români și-au manifestat COMPASIUNEA față de familia îndoliată

Mariana Ciucă, sora mai mare a Aurei Ion, ar fi trebuit să-și sărbătorească astăzi ziua de naștere, însă moarte prematură a surorii sale nu mai lasă loc serbărilor. În semn de solidaritate cu familia Ion, zeci de mii de români i-au lăsat mesaje aniversare.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

Administratorii paginii Respect Aura Ion au postat un mesaj de felicitare pentru sora ma mare a studentei, Mariana Ciucă. ”Astăzi este ziua Marianei, sora Aurei. Este cea mai tristă aniversare...Nu ştim cât o poate ajuta să-şi aline durerea infinită, dar cu siguranţă este important să afle cât de mulţi români îi suntem alături. Va rugăm pe toţi să-i lăsaţi aici mesaje de susţinere şi toate vor ajunge la ea. RESPECT FAMILIEI ION şi SOLIDARITATE!”, este mesajul postat pe pagina RESPECT Aura Ion. Peste 40.000 de persoane au vizualizat imaginea cu sora Aurei Ion, care a strâns aproape 3.000 de like-uri și peste 80 de share-uri.

  • MĂRTURISIRI din noaptea TRAGEDIEI din Apuseni. Cum au încercat MEDICII să se încălzească în cele șase ore de COȘMAR

Iată o parte dintre mesajele postate: ”Un sincer LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si sa ai putere sa duci mai departe lupta cu nedreptatea fata de moartea surorii tale. Ea o să trăiască în inimile voastre si ale tuturor celor care au cunoascuto. Sa nu lasi in zadar sa treaca lucrul asta nu merita Aura lucrul asta nu pentru asta a plecat dintre voi sa se uite ce sa intamplat. Fiecare sa se puna in locul vostru al ei ce a indurat o secunda si iti taie rasuflarea. Sa ai puterea sa iti incurajezi parintii este o durere mult prea mare ce o duc ei si voi deastfel. Fii puternica si du mai departe acasta lupta pentru ca Aura sa se odihneasca in pace. Cu siguranta de acolo de sus va vegheaza. Pentru asta nici noi nu ar trebui sa o uitam dar cu siguranta multi romani au fost afectati de lucrul asta. RESPECT PENTRU AURA SI RESPECT PENTRU VOI FAMILIA.”

  • Lupta INUMANĂ pentru viața Aurei Ion. Cum au încercat medicii, cu DISPERARE, să o salveze

LA MULTI ANI!!!! Suntem alaturi de voi sufleteste, daca fizic nu suntem” ”La multi ani, draga Mariana! Esti o persoana frumoasa, inteligenta si cu mult caracter. Sa iti aline Dumnezeu suferinta pricinuita de moartea Aurei si, in acelasi timp, sa te ajute sa afli si adevarul legat de acest trist eveniment. Aproape toata tara este alaturi de tine si famila ta! Respect, consideratie si toate gandurile bune!!!” ”Capul Sus copil frumos! Trebuie sa ai putere sa treci peste. Aurei nu i-ar placea sa te vada asa! Stim cu totii ca e o perioada foarte grea pt tine,pt voi dar cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa se faca dreptate, iar vinovatii sa plateasca! La multi ani cu sanatate draga mea! Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume si tot ce iti propui sa se materializeze! Cateodata viata e nedreapta, dar cu toate acestea nimic in asta lume nu e intamplator , poate ca asa a fost mai bine pt Aura! Ai grija de tine si inca o data LA MULTI MULTI ANI FERICITI CU SANATATE!”

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

La multi ani, sa ai parte doar de sanatate, impliniri alaturi de familia ta, sa fiti tari. Aura e intr/o lume mai buna alaturi de ingeri, si sigur te priveste, nu ar fi vrut sa va vada tristi. Respect pentru familia voastra.” ”Stiu ca niciun cuvant si niciun gand nu va putea sa iti aline durerea, tristetea si mai ales sentimentul de frustrare ca nu poti face nimic sa schimbi situatia, dar cred ca singura alinare este ca nu esti singura. La multi ani!” ”La multi ani, nu exista cuvinte care sa-ti mangaie durerea, dar asa cum este, viata merge mai departe si desi sora ta a murit cu lacrimile pe obraz cu siguranta s-a gandit la voi toti cu multa iubire. Luptati pentru dreptatea ei,pentru linistea ei si a voastra, pentru tot ce a facut si a fost ea, poate asa se vor trezi cei ce sunt la butoane,sa simta ca o viata de om conteaza si buturuga mica, restoarna carul mare!! Sper sa-ti fie bine in viata pentru tine, familia ta si sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lume,iar prin ochii tai Aura sa mai vada lumea si sa o simti alaturi!! Scuza mesajul anterior,dar eram atat de emotionata incat m-am blocat. Doamne ajuta, sa fiti cu totii bine, de dragul Aurei!!!!” Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA?

La multi si frumosi ani! Ești un om de calitate, un om puternic, cu suflet frumos si mintea sclipitoare...am văzut toate acestea din clipele in care, strivită de durere, ai transmis cu demnitate cuvinte care au rămas marcate adânc in noi si pe care sper ca nimeni sa nu le uite vreodată... Știu ca este greu, iar cuvintele nu ajung, insa îți suntem alături, tie si familiei pe care am descoperit-o acum...”

Sa fiti alaturi unii de altii in familia aceasta asa de greu incercata! Sa va iubiti mult, nimic sa nu va dezbine si Aura sa va dea semne dupa semne, care sa va dea speranta ca e intr o lume mai buna!!! Nu va lasati! O tara intreaga e cu Aura si cu voi! La multi ani, ani care candva, cumva , sa ti aduca pace in suflet!!!” ”La multi ani! Sunteti niste copii minunati si bine educati. Va doresc putere sa depasiti momentul. Sora voastra va ramane vesnic alaturi de voi.” În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC
  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

  • Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei