Sorina Matei: Cum a picat ”Echipa V.P.” în capcana Kremlinului

Sorina Matei: Cum a picat ”Echipa V.P.” în capcana Kremlinului

Jurnalista Sorina Matei este de părere că Victor Ponta nu a făcut o alegere bună atunci când s-a prezentat alături de soţia lui la Jocurile Olimpice de la SOCI, Rusia. Jurnalista de la B1 TV consideră că pe lângă acest lucru, echipa de imagine a premierului a reuşit să-l pună într-o postură proastă.

Jurnalista Sorina Matei este de părere că Victor Ponta nu a fost pus întâmplător la masă lângă fostul preşedinte al Ucrainei, Ianucoviki, şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Sorina Matei explică faptul că Administraţia de la Kremlin a plănuit totul în detaliu la Jocurile Olimpice de la SOCI din Rusia. Imaginile în care Victor Ponta apare alături de cei doi preşedinţi a stârnit discuţii aprinse. Echipa de imagine a lui Victor Ponta, care se semnează «Echipa V.P.», nu a fost foarte inspirată atunci când a postat fotografiile pe contul de Facebook al premierului. Sorina Matei consideră că ”Echipa V.P.” nu şi-a dat seama că Victor Ponta a fost plasat intenţionat lângă cei doi preşedinţi de către Administraţia de la Kremlin, care s-a ocupat de organizare, lucru care l-a pus într-o foarte lumină proastă pe Ponta. "Premierul Ponta, așa cum se vede la o analiză foarte atentă a imaginilor, a stat în sală, la o masă mai retrasă, alături de soția sa. Cu ea a schimbat impresii în timp ce vorbea Vladimir Putin iar, la aceeași masă, în dreapta familiei Ponta și despărțiți de un scaun gol, a stat premierul turc Recep Erdogan și soția sa.  Imaginea cu cei doi premieri nu a fost transmisă de feedul Moscovei. Stăteau ca și Medvedev în inelul doi al șefilor de Executiv. După cum se vede clar, premierul turc apare încadrat doar alături de translatorul său. Transmisia cuprinde doar patru secunde cu premierul Ponta, alăturat atent/ deloc întâmplător de o altă masă - cu Viktor Ianukovici și Plamen Oresarski. Neexperimentata "Echipă V.P." din disperare de a trimite o imagine cu șeful Executivului român a făcut o captură- singura care se putea face de pe siteul Kremlinului cu Victor Ponta- a editat-o un pic, aducându-l puțin mai în față de prim ministru (central era imposibil) și a pus-o imediat în circulație. A arătat-o României și cancelariilor. Moscova își transmisese mesajul. Amatorii au înghițit nada, alte imagini decât cele ale Kremlinului nu aveau și, inevitabil, s-au făcut de râs. Dacă ne gândim, nici n-a fost prea greu. Nu e deloc exclus ca "redutabila" "Echipa V.P." nici să nu fi știut cum arată Viktor Ianukovici. Altfel nicio echipă de imagine a unui om politic niciodată n-ar fi dat publicității așa ceva.", a explicat jurnalista Sorina Matei pe blogul personal. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Parlamentul European a votat ridicarea vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova
  • Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei
  • Directorul SRI, George Maior: "Corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Anul trecut am transmis peste 1.000 de informări către DNA

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • România este în pragul unei EPIDEMII GRAVE. Infecţiile au EXPLODAT în ultima perioadă
  • Un BMW Z4 condus de o BLONDĂ BEATĂ, fotomodel celebru, a făcut prăpăd în centrul Clujului | GALERIE FOTO
  • TOP 15 Cele mai scumpe substanţe din lume. Aurul este pe ultima poziţie | GALERIE FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News