Soțul Marianei Câmpeanu și-a reînnoit permisul auto deşi are pensie de handicap | VIDEO

Soțul Marianei Câmpeanu și-a reînnoit permisul auto deşi are pensie de handicap | VIDEO

Soţul Marianei Câmpeanu, fostul ministru liberal al Muncii, şi-a reînnoit permisul de conducere şi a şi făcut două accidente, cu toate că are pensie de invaliditate şi nu are voie să conducă, scriu jurnaliştii de la Ziare.com.

Potrivit B1 TV, Mariana Câmpeanu i-a acordat soţului său în mod ilegal pensie şi indemnizaţie de însoţitor în 2005, pe când conducea Casa de Pensii Ilfov. Doar din indemnizația pentru însoţitor, pe care o primește odată cu pensia, Iulian Câmpeanu a încasat, din 2005 și până în prezent, peste 55.000 de lei.

Iulian Câmpeanu şi-a reînnoit însă permisul de conducere în 2011, la şase ani după ce a primit ajutorul de la stat. Permisul de conducere este valabil până în 2021, deşi medicul acestuia susţine că pacientul său nu are voie şi nici nu poate să conducă, fiind bolnav de epilepsie şi alte afecţiuni neurologice.

Iulian Câmpeanu beneficiază de o pensie de peste 1500 de lei pe lună pentru cel mai înalt grad de invaliditate şi indemnizaţie de însoţitor, însă el conduce maşina, merge singur pe strada şi îşi duce nepoţii la şcoala, transmite Ziare.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cei  33 de ani de când are permis, Iulian Câmpeanu a provocat două accidente, ambele în ultimii cinci ani.

ANI a început verificările pentru a vedea dacă Mariana Câmpeanu se face vinovată de conflict de interese.

<object width="620" height="349"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/xRhxROdiCJE?hl=ro_RO&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/xRhxROdiCJE?hl=ro_RO&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="620" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Parlamentul European a votat ridicarea vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova
  • Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei
  • Directorul SRI, George Maior: "Corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Anul trecut am transmis peste 1.000 de informări către DNA

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • România este în pragul unei EPIDEMII GRAVE. Infecţiile au EXPLODAT în ultima perioadă
  • Un BMW Z4 condus de o BLONDĂ BEATĂ, fotomodel celebru, a făcut prăpăd în centrul Clujului | GALERIE FOTO
  • TOP 15 Cele mai scumpe substanţe din lume. Aurul este pe ultima poziţie | GALERIE FOTO