SPĂRGĂTORI PERICULOȘI. O bandă de hoți A FURAT ARME și bunuri de UN MILION DE EURO

SPĂRGĂTORI PERICULOȘI. O bandă de hoți A FURAT ARME și bunuri de UN MILION DE EURO

Poliţiştii de investigaţii criminale şi procurorii D.I.I.C.O.T au efectuat 29 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Timiş şi Sibiu, în vederea destructurării unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe. Cei 16 membrii ai grupării sunt suspectați că au furat bani, bijuterii și arme din trei județe. Prejudiciul este estimat la peste 1.000.000 de euro.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Timiş, sub coordonarea procurorilor D.I.C.O.T. – S.T. Timiş, au descins la 29 de adrese din judeţele Timiş şi Sibiu, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe.

Din primele informații furnizate de Poliția Română reiese că, în cursul anului 2013, cei 16 membri ai grupării infracţionale ar fi comis 22 de furturi din locuinţe, pe raza judeţelor Timiş, Caraş-Severin şi Sibiu de unde au sustras sume mari de bani, bijuterii, arme de foc și alte bunuri, a căror valoare se ridică la peste 1.000.000 euro. În urma acţiunilor, au fost puse în executare 16 mandate de aducere pe numele suspecţilor, persoanele identificate fiind conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI). Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române şi al  luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale - I.P.J. Timiş.

Ne puteți urmări și pe Google News