Stoican: „Nu e imposibil să întoarcem soarta calificării”

Stoican: „Nu e imposibil să întoarcem soarta calificării”

Deși Dinamo a fost învinsă cu scorul de 5-2 de Steaua, Flavius Stoican, antrenorul „câinilor roșii”, mai speră ca echipa sa să ajungă în finala Cupei României.

„Păcat că am primit goluri la fiecare ocazie a Stelei. Trebuie să fim realişti și să recunoaștem că astăzi am întâlnit un adversar mai bun ca noi. Pot spune că steliștii au avut şi şansă, dar şansa mai ţine cu cei mai buni.

Nu este imposibil să întoarcem soarta calificării! Dacă suntem eliminaţi, înseamnă că acesta a fost maximum pe care l-am putut atinge în această competiţie. Noi luptăm în continuare.

Este greu să digeri golurile primite. Puteam să revenim în joc, chiar dacă era 4-1 la pauză. Diferenţa dintre cele două echipe nu e atât de mare. În acest meci, ce-i drept, steliștii au fost mai buni.  Jucătorii mei au avut determinare, au alergat, au muncit... Cine nu munceşte, nu greşeşte. Sunt dezamăgit când se fac greşeli voite, când nu alergi, când nu te dedici. Nu-mi este uşor când îmi lipsesc trei jucători foarte importanţi: C. Matei, Thicot şi C. Munteanu. Nu caut însă alibiuri, trebuie să păşim mai sus ca să ajungem la nivelul steliștilor”, a declarat Flavius Stoican.

Ne puteți urmări și pe Google News