Surse: Piedone candidează din partea UNPR la alegerile din 2016

Surse: Piedone candidează din partea UNPR la alegerile din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) la alegerile locale de anul viitor, potrivit unor surse citate de Agerpres.

Cristian Popescu-Piedone a declarat, azi, că nu se regăseşte în ALDE, susţinând că ''pe eşicherul politic este nevoie de o stângă şi o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul naţional şi consolidarea statului de drept''.

''Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul naţional. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunţa unde voi candida, pentru a se elimina speculaţiile la adresa mea. Anunţul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulţumesc pentru încrederea acordată şi cărora le voi rămâne fidel în continuare. (...) Nu mă regăsesc în ALDE. Cred că pe eşicherul politic este nevoie de o stângă şi o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul naţional şi consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România'', a spus Piedone, citat de Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News