TESTAMENTUL lui Michael Schumacher. Câţi BANI are şi CINE îi va moşteni

TESTAMENTUL lui Michael Schumacher. Câţi BANI are şi CINE îi va moşteni

Legendarul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a făcut un testament prin care distribuia averea sa de peste 800 de milioane de euro soţiei şi celor doi copii ai săi cu trei ani înaintea accidentului suferit de curând la schi, în urma căruia a fost aproape să îşi piardă viaţă.

În 2010, el a recunoscut că şi-a făcut un testament, precizând atunci că nu a luat această decizie de frica unui accident în Formula 1, ci din cauza "lucrurilor care se întâmplă în viaţa de zi cu zi".

Premoniţia din 2010 s-a îndeplinit, din păcate, în 29 decembrie 2013, când s-a lovit la cap în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel.

Germanul în vârstă de 45 de ani este încă în comă indusă într-un spital din Grenoble, unde starea sa este stabilă. Tatăl său Rold şi fratele său Ralf l-au vizitat de curând pe Michael la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că familia Schumacher se gândeşte să dea în judecată staţiunea Meribel pentru că nu a semnalizat cum trebuie zona cu pietre unde a căzut Michael, iar poliţia va urmări mâine imaginile surprinse de o cameră de filmat pe care o avea cel mai titrat pilot de Formula 1 din toate timpurile pe casca sa în momentul accidentului.

Se pare că el nu avea o viteză foarte mare, aşa cum se speculase iniţial, ci s-a prăbuşit când aluneca cu doar 20 de kilometri pe oră. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Evenimentul zilei a obținut o chirie mai mică pentru sediul Ministerului Fondurilor Europene
  • AMENZI USTURĂTOARE. Ce sancţiuni au primit TURIŞTII care au încălcat REGULILE la Sarmizegetusa Regia
  • Schuster-mat în USL: Matul Prostului în cinci mutări!

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • VIDEO. ENGLEZUL prins de AVALANŞĂ, de Revelion, pe VÂRFUL MOLDOVEANU. TREI ZILE a fost APROAPE MORT şi acum SPUNE POVESTEA TERIFIANTĂ
  • Orgiile sexuale ale VIP-urilor, povestite de cea mai frumoasă asasină
  • PREVIZIUNILE EVZ 2014. Ponta va candida, Băsescu va face jocurile