Tragedia din Apuseni. Medicul Radu Zamfir o visează în fiecare noapte pe Aura Ion

Tragedia din Apuseni. Medicul Radu Zamfir o visează în fiecare noapte pe Aura Ion

La mai mult de o lună de la accidentul aviatic din Apuseni în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdur viața, medicul Radu Zamfir încă se recuperează după experiența tragică. Apropiații său spun că o visează noapte de noapte pe studenta Aura Ion, motiv pentru care ar fi apelat şi la ajutorul psihologilor.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

Doctorul Radu Zamfir, cel care a scos victimele din avionul prăbuşit în munţii Apuseni, este încă afectat de moartea pilotului și a studentei.

"De vreo două săptămâni, Radu o visează foarte des pe Aura Ion. În vis, tânăra îi cere apă. Radu este foarte afectat de aceste vise, mai ales că tânăra i-a murit în braţe. El a suferit enorm că nu a putut să o salveze. Îl macină că o visează şi se întreabă mereu oare ce semnificaţie are acest vis", a declarat un apropiat al chirurgului, potrivit rtv.net.

  • MĂRTURISIRI din noaptea TRAGEDIEI din Apuseni. Cum au încercat MEDICII să se încălzească în cele șase ore de COȘMAR
Apropiaţii săi mai spun că pentru a putea trece peste această tragedie, medicul a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, la care merge în fiecare săptămână. În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa două persoane, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.
  • Lupta INUMANĂ pentru viața Aurei Ion. Cum au încercat medicii, cu DISPERARE, să o salveze

Ne puteți urmări și pe Google News
CLICK PE COLAJUL DE MAI SUS pentru a vedea ce suferinţă a provocat incompetenţa instituţiilor responsabile care au bâjbâit 6 ore.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

  • Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei