Traian Băsescu, invitat joi seara la emisiunea X-PRESS la ora 21:00!

Traian Băsescu, invitat joi seara la emisiunea X-PRESS la ora 21:00!

Joi seara, la ora 21:00, fostul președinte al României, Traian Băsescu, este invitat la emisiunea X-Press la B1 TV, moderată de Sabin Orcan.

Într-un interviu acordat recent, Traian Băsescu a declarat că va face plângere penală pentru abuz în funcție lui Bogdan Licu. Fostul președinte al României a precizat că procurorii nu au "la discreţie destine de oameni doar pentru că sunt procurori".

Traian Băsescu a ales să nu candideze pentru funcția de primar al Capitalei pentru că nu ar fi putut face acest lucru având calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de spălare de bani. Cu referire la acest dosar, fostul președinte al României a declarat:

”O intervenţie incorectă după părerea mea a Parchetului General. Nu e normală implicarea instituţiei de talia Parchetului General în jocuri politice. Dosarul Mihăileanu e făcut pe o reclamaţie a senatorului Iorgovan şi alţi 12 senatori PSD a fost închis; l-a redeschis Tiberiu Niţu după ce am terminat mandatul; aceeaşi instituţie contrazice o decizie dată în trecut. Dosarul spălării de bani - altă mizerie a Parchetului General.

Ne puteți urmări și pe Google News