Trump și-a înregistrat deja SLOGANUL pentru 2020

Trump și-a înregistrat deja SLOGANUL pentru 2020

Cu două zile înainte de depunerea jurământului, președintele Trump a depus o cerere de înregistrare ca marcă a sloganului pentru a câștiga un al doilea mandat.

Viitorul slogan al lui Donald Trump va fi „Keep America Great” (Să păstrăm America măreață), o variantă a sloganului cu care a câștigat primul mandat: „Make America Great Again”.

Cererea de recunoaștere ca marcă protejată a viitorului slogan a fost depusă la Biroul american pentru Proprietate Intelectuală în numele companiei cu sediul în New York, „Donald J Trump for President, Inc.” și privește orice utilizare pentru produse derivate și colectări de fonduri.

Viitorul slogan a fost înregistrat cu și fără semn de exclamare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un interviu de săptămâna trecută pentru Washington Post, Trump dezvăluise care va fi viitorul slogan. Simulând spontaneitatea, președintele a întrerupt pentru câteva secunde interviul, pentru a-și chema juristul, căruia i-a cerut să înregistreze imediat sloganul.

Cu ocazia aceluiași interviu, Donald Trump a explicat că ideea sloganului folosit în campania 2016, „Make America Great Again” i-a venit pe 7 noiembrie 2012, a doua zi după realegerea lui Barack Obama în fața republicanului Mitt Romney.