PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Monden

ELVEŢIANUL care oferă senzaţii tari în în România

Autor: | | 0 Comentarii | 508 Vizualizari
Va oferi gurmanzilor împătimiți senzații tari.
Este primul maestru bucătar care va găti în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Elvețianul Jakob Hausmann va găti la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, după cum au anunțat organizatorii evenimentului.

Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor împătimiți senzații tari în trei spectacole culinare - pe 28 februarie, 15 martie și 4 aprilie.

Una dintre vedete

"Astfel, Ice Restaurant Bâlea Lac va intra în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate", potrivit Agerpres.

Printre clienții care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal.


Tag-uri: bucatar, vedete, romania, balea lac, maestru
În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ELVEŢIANUL care oferă senzaţii tari în în România .




SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>

Libertatea

RTV

WOWbiz

B1

Ziare.com

Unica

Capital

Fanatik

Alte articole EVZ pe aceeasi tema

spune-ti parerea Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>





Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a "postacilor" de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.
Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul EVZ.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F




Ma abonez la newsletter
Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului
* Toate campurile formularului sunt obligatorii