Un poliţist s-a dat drept FEMEIE pentru a păcăli diverşi bărbaţi spre a întreţine relaţii sexuale cu aceştia! Un alt "hobby" al ofiţerului presupunea AGRESAREA MINORILOR, folosindu-se de autoritatea impusă de FUNCŢIE

David Cerna
Autor: | | 0 Comentarii | 1242 Vizualizari

David Cerna, un fost poliţist din Missouri, a pledat vinovat pentru acuzaţii legate de încălcarea dreptului la viaţă privată, după ce a publicat online mai multe filmuleţe în care diverşi bărbaţi întreţineau relaţii sexuale cu el, informează Daily Star.

Cerna obişnuia să folosească reţeaua de socializare Craiglist, unde publica anunţuri, dându-se drept femeie, în care oferea servicii sexuale. Mai mult de 60 de bărbaţi au căzut pradă acestei curse, iar fostul ofiţer, i-a filmat, şi, ulterior, a publicat materialele pe internet, informează Daily Star.

O scurtă investigaţie în portofoliul de activităţi prestate de bărbat arată că această acuzaţie este cea mai „inofensivă”. De foarte multe ori, Cerna s-a folosit de autoritatea pe care i-o impunea funcţia şi a întreţinut relaţii sexuale cu minori, ba chiar a abuzat şi un tânăr cu dizabilităţi, reţinându-l într-una din celulele din secţia de poliţie unde lucra. 

Mama victimei a decis să rupă tăcerea şi a declarat pentru Fox Files că fiul ei este distrus în urma acestei atrocităţi.

Fiul meu este distrus. A devenit paranoic, se gândeşte că cineva îl priveşte, îl spionează tot timpul. Nu mai poate dormi singur de frică. Crede că oamenii îl urmăresc.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro