Un PREŞEDINTE de bancă s-a DEGHIZAT în patroană de BORDEL ca să îşi motiveze angajaţii. Vezi aici SPECTACOLUL / VIDEO

Un PREŞEDINTE de bancă s-a DEGHIZAT în patroană de BORDEL ca să îşi motiveze angajaţii. Vezi aici SPECTACOLUL  / VIDEO

Nu a ezitat să adopte personalitatea şi vestimentaţia patroanei de bordel Priscilla, alter ego-ul său, pentru a explica angajaţilor săi învăţămintele pe care un bancher le poate trage de pe urma celei mai vechi meserii din lume.

După cum informează Europa Press, preşedintele băncii ABN Amro, Gerrit Zalm, fost ministru de finanţe al Olandei, nu a ezitat să adopte personalitatea şi vestimentaţia patroanei de bordel Priscilla, alter ego-ul său, pentru a explica angajaţilor săi învăţămintele pe care un bancher le poate trage de pe urma celei mai vechi meserii din lume, informează Europa Press.

Cu perucă roşcată

Îmbrăcat într-o rochie stridentă, albastru-electric, cu o pelerină în aceeași culoare, cu o perucă roşcată şi ochelari imenşi, tot albaştri, fostul ministru de finanţe le-a explicat angajaţilor, din „postura de Priscilla Zalm”, importanţa muncii într-o afacere „înfloritoare, cu secole de tradiţie”: „Trebuie pornit de la valorile fundamentale. În compania mea, avem trei (valori fundamentale): seriozitate, profesionalism şi ambiţie (...) Încercăm întotdeauna să depăşim aşteptările clientului'.

Ne puteți urmări și pe Google News

O prezentare

Gerrit Zalm, în vârstă de 61 de ani, a ajuns la preşedinţia ABN Amro în 2009, după ce instituţia a trebuit salvată după izbucnirea crizei financiare. Conform presei, intervenţia lui Zalm face parte din deja tradiţionalul cabaret al ABN Amro. Banca organizează acest eveniment din 2005, în onoarea angajaţilor săi şi, de când a devenit preşedinte, a fost rândul lui Gerrit Zalm să-şi distreze colegii cu spectacole umoristice. „În acest an, 7.000 de angajaţi au văzut spectacolul pe parcursul celor şase reprezentanţii care au loc de obicei în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie. Gerrit Zalm are întotdeauna o prezentare şi, fiind vorba de un cabaret, prezentarea este întotdeauna haioasă şi mai ales burlescă', a explicat purtătorul de cuvânt al băncii.

În anii trecuţi, Zalm a jucat rolurile unui director de circ sau al unui director de pompe funebre!

<iframe src="//www.youtube.com/embed/w2dvJGc8uL8" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>