PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Internaţional

Un român a fost ÎMPUŞCAT în apropierea Parisului

Autor: | | 1 Comentarii | 635 Vizualizari
14-07/executie-mafiota-in-capitala-un-barbat-a-fost-impuscat-in-cap-28078-1-465x390
Un cetăţean român a fost împuşcat mortal, marţi seara, după ce ar fi ameninţat forţele de ordine cu o sticlă spartă. El şi alţi doi bărbaţi au fost opriţi de poliţie pentru unui control de identitate în Montgeron, o comună franceză situată la distanţa de 19 kilometri de Paris, relatează Le Figaro.

Potrivit cotidianului francez, citat de Mediafax, incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 19.00 (20.00, ora României),  trei bărbaţi "în stare de ebrietate şi destul de enervaţi au cauzat neplăceri" pe o stradă din Montgeron, a declarat o sursă apropiată anchetei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti municipali, dar luând în considerare agresivitatea celor trei bărbaţi, a fost chemată o echipă a poliţiei naţionale.

Doi dintre bărbaţi au acceptat să se supună instrucţiunilor poliţiei, însă al treilea a refuzat. Potrivit primelor elemente ale anchetei, el s-a îndreptat ameninţător către un poliţist, "ţinând în mână o sticlă spartă", a precizat sursa citată, adăugând că poliţistul l-a împuşcat pe acest bărbat.