Un student italian a fost abuzat sexual de un român beat

Un student italian a fost abuzat sexual de un român beat

Un român ''înarmat'' cu o sticlă spartă a agresat miercuri noaptea, în zona Ardeatino din Roma, un tânăr, forţându-l să întreţină un act sexual.

Victima, un student de 20 de ani, a încercat în zadar să scape, dar condiţia fizică a atacatorului său, vizibil beat, nu i-a permis să se sustragă violenţei, informează joi cotidianul La Repubblica.

După mai multe încercări, tânărul, profitând de un moment de distragere a atenţiei agresorului, a reuşit să scape şi a sunat imediat la 113 - numărul de apel de urgenţă al carabinierilor. La faţa locului a venit o patrulă a comisariatului din Tor Carbone, condusă de Laura Vilardo. Poliţiştii s-au apropiat de victima aflată în stare de şoc, care a reuşit să indice direcţia în care s-a îndreptat agresorul.

Poliţia l-a depistat pe atacator pe o stradă adiacentă. Vizibil marcat de abuzul de alcool, la vederea poliţiştilor a opus rezistenţă. A urmat o încăierare şi agresorul blocat nu fără dificultate a fost condus la secţia de poliţie din Tor Carbone.

Ne puteți urmări și pe Google News

M.I, născut în România în 1976, fusese recent arestat pentru acte obscene. La finalul anchetei a fost încarcerat pentru agresiune sexuală agravată, provocare de leziuni şi rezistenţă opusă unei autorităţi publice.