Valeriu Zgonea, ironic la adresa lui Antonescu: "Aș vorbi și cu Președintele Senatului, dar programul său de lucru este ceva mai scurt"

Valeriu Zgonea, ironic la adresa lui Antonescu: "Aș vorbi și cu Președintele Senatului, dar programul său de lucru este ceva mai scurt"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, comentând ironic, declaraţiile făcute de Crin Antonescu cu privire la discuţiile purtate cu Traian Băsescu, a punctat că i-ar plăcea să discute şi cu "Președintele Senatului, dar programul său de lucru este ceva mai scurt".

"Domnul Antonescu avea dreptate în emisiunea de la Antena 3. Le-am spus copiilor veniți în vizită la biroul Președintelui Camerei Deputaților că de acolo vorbesc cu Președintele României. Aș vorbi și cu Președintele Senatului, dar programul său de lucru este ceva mai scurt decât al meu", a scris Valeriu Zgonea, pe pagina sa de Facebook. Citiţi şi: Crin Antonescu, schimb de replici dure cu Mihai Gâdea: Antena 3 face propagandă pesedistă | VIDEO, înregistrarea emisiunii Antonescu a spus, la Antena 3, că dacă Băsescu i-ar da mandat să formez Guvern, l-ar face cu PSD şi că i se va cere demisia de la Senat, îşi va da demisia.

"M-am întâlnit cu domnul Băsescu pentru probleme de politică externă. Nu au fost întâlniri secrete, doar nepublice. Am fost pe o problema în legătură cu Republica Moldova.  A două vizită a fost după un telefon dat de secretarul de stat al SUA, John Kerry, şi care viza o problema de securitate naţională despre care nu pot spune. Nu e vorba de vreo conspiraţie. Nu a fost nimeni la Băsescu să vorbească despre Ponta, să-l dăm jos sau altceva", a spus Antonescu, la Antena 3.

Preşedintele PNL a atras atenţia că a "promis ”jos Băsescu”, iar azi, în egală măsură PSD pune în pericol democrația la fel ca Băsescu. Promisiunile însemnau o politică externă mai bună, o justiție independentă, iar PSD face aceleași lucruri. Dumneavostră nu știți decât un singur lucru - ”jos Băsescu” - dar eu nu lupt împotriva lui, ci împotriva a ce a însemnat regimul lui și dacă Ponta sau altcineva va face aceleași greșeli îl voi taxa, dumneavoastră numărați înjurăturile și pontați câte critici i-am adus lui Băsescu".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Eu nu-mi dedic viața înjurării lui Traian Băsescu, eu nu trebuie să pontez înjurături la dumneavoastră sau la alții. Nici nu vă mai întreb de ce atunci când alții s-au înțeles nu v-ați scandalizat la fel de tare", a mai spus Antonescu, la emisiunea "Sinteza Zilei". Pe de altă parte, Crin Antonescu că exclude orice fel de înţelegere cu Traian Băsescu, întrucât acesta nu face parte din planurile sale politice de viitor.

"Nu am avut, nu am şi nu voi avea nicio înţelegere cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: pentru că nu am ce să fac, în intenţiile mele politice, cu Traian Băsescu. Traian Băsescu a avut zece ani în care şi-a bătut joc de toate aceste lucruri pe care eu cred că trebuie să le facem pentru România şi din acest motiv, nu din altul, nu voi avea niciodată o înţelegere cu Traian Băsescu şi nu am avut-o", a spus preşedintele PNL.

El a adăugat că nu şi-a schimbat părerea cu privire la preşedintele Traian Băsescu, pe care îl consideră "la fel de nociv" cum l-a considerat şi în trecut.