VEDETE DE TOP la Carnaval Mamaia 2014. Află cine au fost INVITAȚII SURPRIZĂ la spectacolul incendiar de sambătă seara GALERIE FOTO

VEDETE DE TOP la Carnaval Mamaia 2014. Află cine au fost INVITAȚII SURPRIZĂ la spectacolul incendiar de sambătă seara GALERIE FOTO

O nouă invitație la distracție a atras turiștii în Piața Cazino din Mamaia. Sâmbătă seara, show-ul oferit de Bogdan Giuglea și cluburile participante la Carnavalul Mamaia a fost incendiar și plin de surprize.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii, în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Alături de constănţeanul Chris Oliver, pe numele său real Bogdan Giuglea, cântareața Lora și actrița Doinița Oancea au încântat, sâmbătă, minute bune mulțimea venită la eveniment.

Binecunoscutele Lora și Doinița Oancea au defilat pe podium, în cadrul spectacolului Fashion Summer Festival Mamaia. Cele două artiste au apărut alături de Oana Craioveanu, pentru a prezenta atât colecția vestimentară Dilo’s, semnată de Doinița Oancea, cât un nou brand de accesorii de lux – ceasuri și brățări – Il Centimetro.

Ne puteți urmări și pe Google News

DJ, dansatoare în costume provocatoare, muzică bună, creații vestimentare în cele mai noi tendințe, modele superbe pe catwalk. Carele alegorice cu decor spectaculos ale celorlalte cluburi participante ale serii: Luv, Crema, Bellagio, Fratelli, Ego și Le Gaga. Modelele Fashiontv au defilat în creații vestimentare ale brandurilor Atmosphere, Dilo’s și Cielle.

Casa Duet, din cadrul Fashiontv Summer Festival Mamaia, a avut coloana sonoră realizată de Chris Oliver care a interpretat si melodia „La Mamaia”. Frumoasele dansatoare în costume provocatoare au încântat minute bune ochii spectatorilor.

Urmează concursul internațional Black Sea Model Awards

Atmosfera incendiară și voia bună continuă la Mamaia și săptamâna viitoare. În serile de 14, 15 și 16 august, importanți designeri internaționali își vor prezenta noile colecții vestimentare, la International Fashion Weekend.

Tot atunci, va avea loc și concursul internațional Black Sea Model Awards, care descoperă și lansează modele de podium, cu șansă la o carieră internațională în modelling. Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmărite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com, fiind transmis în direct pe postul internațional Fashiontv, în 193 de țări de pe cinci continente.