Vedetele de la Győr, trimise în fabrică! Imagini inedite cu Görbicz, Løke şi Bulatovici în salopete

Vedetele de la Győr, trimise în fabrică! Imagini inedite cu Görbicz, Løke şi Bulatovici în salopete

Superhandbalistele echipei maghiare Győri Audi ETO KC au făcut zilele trecute o vizită la Fabrica de Automobile Audi din Győr. Campioanele Europei au văzut pentru prima oară cum arată un motor!

Îmbrăcate în salopete, cu şepcuţe pe cap şi cu „Protecţia Muncii” însuşită, jucătoarele echipei de handbal Győri Audi ETO KC au fost invitate de unul dintre principalii sponsori ai grupării, Audi, la fabrica de automobile din localitate.

Vedetele campioanei Ungariei au văzut, printre altele, cum se fabrică celebrul model Audi A3, adus în Ungaria anul trecut.

„Astăzi am văzut din cât de multe componente este alcătuit un motor. Acest lucru poate fi predat la echipa noastră, deoarece şi noi avem o mulţime de piese care trebuie să funcţioneze împreună, ca un motor”, a spus antrenorul Ambros Martín.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Astfel de programe sunt foarte bune pentru dezvoltarea spiritului de echipa şi unitatea grupului nostru”, a fost cocluzia trasă, după vizită, de Anita Görbicz, liderul echipei.

„E prima oară când văd aşa ceva. A fost foarte interesant”, a spus şi Heidi Løke, cel mai bun pivot din handbalul mondial.