Victor Ponta anunţă că este nemulţumit de prefecţii din Constanţa şi Brăila

Victor Ponta anunţă că este nemulţumit de prefecţii din Constanţa şi Brăila

Premierul Victor Ponta s-a arătat nemulţumit de activitatea prefecţilor din Brăila şi Constanţa în contextul avertizărilor meteorologice.

"Cred că cei mai mulţi dintre dumneavoastră şi-au făcut datoria. Sunt şi probleme, la Constanţa şi la Brăila nu sunt mulţumit de coordonarea managerială din partea prefecturilor. O să facem o analiză şi o să luăm măsurile care se impun", a spus Ponta.

La rândul său, vicepremierul Gabriel Oprea a precizat că a efectuat o analiză împreună cu ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, şi i-a propus premierului Ponta o analiză a prefecţilor din Constanţa şi Brăila.

Premierul a anunţat că va analiza împreună cu ministrul interimar de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, cine sunt prefecţii care nu au gestionat corect operațiunile de deszăpezire, pentru a stabili cine anume trebuie înlocuit. Vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat că îi va propune premierului Victor Ponta şi ministrului interimar de Interne, Gabriel Oprea, eliberarea din funcţie a doi prefecţi şi a unui subprefect, pentru deficienţe în operaţiunile de deszăpezire, spunând că este nemulţumit de prefectul din Constanţa, dar și de prefectul din Brăila, care "s-a lăsat înzăpezit".

Ne puteți urmări și pe Google News