Editura Evenimentul si Capital

De ce a fugit din Argentina ziaristul care a anunțat moartea procurorului Nisman.

Ziaristul care a anunțat moartea procurorului Nisman fuge din Argentina de frica poliției politice.
Autor: | | 4 Comentarii | 1185 Vizualizari

Gazetarul Damian Pachter a plecat în secret, către o destinația necunoscută, ca să scape cu viață.

Jurnalistul Damian Pachter, cel care a anunțat primul moartea procurorului Alberto Nierman, a fugit sâmbătă dimineața, la orele 5,06, din Argentina.
Având o șapcă pe cap, cu cozorocul tras peste ochi, cu ochelari de soare și cu mâinile tremurânde Damian Pachter, un ziarist cunoscut în Argentina a fugit sâmbătă dimineața din țară către o destinație misterioasă.
El este cel care a anunțat , pe Twiter, moartea procurorului Alberto Nisman, în ziua de 19 ianuarie.
Procurorul fusese găsit împușcat în cap și jurnalistul a sugerat o crimă.
Moartea procurorului a stârnit numeroase controverse în Argentina. Mulți comentatori pun acest deces în legătură cu o anchetă , pe care procurorul o efectua și în care era vizată și președinta țării Cristina Kirchner.

Pe de altă parte ipoteza sinuciderii magistratului nu este acceptată de opinia publică pentru că familia acestuia a declarat că nu existau asemenea motive și medicii legiști nu a găsit urme de praf de pușcă pe mâinile procurorului, care s-ar fi sinucis în baia apartamentului său de lux.
Damian Pachter a declarat la plecarea din țară că a constatat că este supravegheat și nu va reveni în Argentina decât după ce actualul guvern nu va mai fi la putere.
El a mai susținut, în interviul pe care l-a dat la plecarea  de pe aeroport că observațiile sale, imediat răspândite pe twiter au încurcat și încurcă mult pe cei care anchetează tendențios moartea procurorului.
Deși prima destinație a jurnalistului este Montevideo cei care îl cunosc bănuiesc că se va duce în Israel, unde și-a făcut și stagiul militar, pe vremuri.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro