Mitică Dragomir intervine în disputa dintre Gigi Becali și Steaua: E de domeniul fantasticului

Mitică Dragomir intervine în disputa dintre Gigi Becali și Steaua: E de domeniul fantasticului Sursa foto: Razvan Valcaneantu

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a sărit în apărarea lui Gigi Becali, în contextul discuțiilor pentru închirierea stadionului din Ghencea. Mitică de la Ligă, așa cum mai este cunoscut, a răbufnit din cauză că reprezentanții CSA Steaua au solicitat garanții financiare pentru eventualele distrugeri.

Mitică Dragomir nu consideră că CSA Steaua ar trebui să-i solicite garanții financiare, lui Gigi Becali, în contractul de închiriere a stadionului Ghencea. Gigi Becali a insistat ca echipa sa, FCSB, să joace pe acest teren, iar pentru aceasta a intervenit la premierul Marcel Ciolacu.

Gigi Becali este în conflict cu reprezentanții clubului CSA Steaua, al Ministerului Apărării Naționale. În acest context, conducerea CSA Steaua a refuzat să-i pună la dispoziție stadionul Ghencea, la care râvnește.

La cererea lui Marcel Ciolacu,  după cum a mărturisit chiar Gigi Becali, în cele din urmă, steliștii s-au văzut nevoiți să cedeze și să-i închirieze stadionul lui Gigi Becali, pentru meciul FCSB – Dinamo București. Ei au cerut garanți pentru eventualele distrugeri.

Ne puteți urmări și pe Google News
Tribunele Staionului Ghencea

Mitică Dragomir a răbufnit împotriva conducerii CSA Steaua Bucuresti. Sursa foto. EVZ

Mitică Dragomir a răbufnit împotriva celor de la Steaua

Acest lucru nu este pe placul lui Mitică Dragomir care a răbufnit, în favoarea prietenului său Gigi Becali. El a spus că aceste stadioane au fost modernizate și reabilitate cu bani de la stat.

„Dom'le, ca la noi la nimeni! Ca le nebuni! Auzi și tu... Să se pună clauză în contract că dacă strigă spectatorii să răspundă Becali! Asta e de nebuni, nu e de oameni sănătoși la cap! Trimiteți-i direct la Bălăceanca pe ăștia care au făcut așa ceva! Stadioanele acestea trei, «Giulești», «Steaua» și «Arcul de Triumf», au fost făcute de Mircea Sandu, cu bani de la stat, condiționat de FIFA și UEFA, pentru Campionatul European care s-a jucat la noi, la fel cum a fost și cu calea ferată de la aeroport la Otopeni”, a afirmat Mitică Dragomir.

În opinia sa, Clubul Sportiv al Armatei nu ar trebui să administreze stadionul Ghencea și să stabilească condițiile de închiriere.

„Ce treabă are Steaua să încaseze ea banii pe stadion? Să încaseze Statul! Nu lași să joace acolo cea mai reprezentativă echipă a României? Suntem nebuni, nu suntem sănătoși! Avem niște orgolii de oameni bolnavi mintal! Unde este câștigul acestor răutăți? Eu nu am văzut asemenea răutăți, dragul tatei! E posibil ca niște trepăduși să pună bețe în roate? E de domeniul fantasticului, nu-mi vine să cred că nu se mai respectă nici legi în țara asta!”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Florin Talpan speră ca înțelegerea să nu se încheie

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, i-a cerut comandatului clubului sportive al Armatei, Ștefan Bichir, să nu semneze contractul de închiriere cu FCSB. Acesta nu dorește ca meciul dintre echipa lui Becali și Dinamo să se dispute în Ghencea.

Talpan a intrat a susținut că Bichir i-a promis că nu va semna contractul, deși ultimele informații arată că s-ar fi ajuns la o înțelegere.

Conform GSP, pentru ca acordul să fie parafat, este nevoie ca FCSB să prezinte o poliță de asigurare pentru bunurile de pe stadion. În momentul în care FCSB va prezenta o astfel de poliță, contractul de închiriere va fi semnat.