"O poveste încâlcită"- lider după primul weekend în box office-ul românesc

"O poveste încâlcită"- lider după primul weekend în box office-ul românesc

Cu peste 40.000 de bilete în weekendul de lansare, "O poveste încâlcită" devine candidat cert la titlul de primul blockbuster al anului 2011 în România.

După ce a reuşit să detroneze "Harry Potter" în box office-ul internaţional, desenul animat produs de Studiourile Walt Disney reuşeşte să se impună autoritar şi în topul filmelor lansate în România, devenind cea mai bună a treia lansare a unui desen animat după "Ice Age 3" şi "Shrek 4".

Filmul de animaţie produs de Studiourile Walt Disney poate fi catalogat drept blockbusterul ultimului an. "O poveste încâlcită" a mai obţinut şi o dublă nominalizare la Globurile de Aur pentru cel mai bun cântec original şi cel mai bun film de animaţie, devenind astfel un succes în întreaga lume. "O poveste încâlcită" , noua aventură pentru cei mici şi cei mari, aduce pe marele ecran o poveste palpitantă şi plină de surprize.

După o poveste a fraţilor Grimm, "O poveste încâlcită" aduce în scenă peripeţiile adolescentei Rapunzel într-o variantă Disney Digital şi 3D. Răpită încă de când era un bebeluş din pătuţul său, tânăra este ţinută captivă într-un turn de malefica mamă Gothel. Înainte ca aceasta să împlinească vârsta majoratului, îl întâlneşte pe Flynn Rider, cel mai căutat şi cel mai fermecător tâlhar din regat. Uimitoarea poveste a lui Rapunzel vine în România şi în variantă dublată. Pentru a da glas acestei aventuri au colaborat numeroşi artişti de renume din industrie. Astfel, au dat voce personajelor Alina Chinie şi Simona Nae (Rapunzel), Jorje (Flynn Rider) şi Luminiţa Anghel (mama Gothel).

Ne puteți urmări și pe Google News

Studiourile Walt Disney au dat dovadă şi de această dată de creativitate în ceea ce priveşte drumul parcurs de protagonişti, unul plin de umor şi situaţii palpitante. "O poveste încâlcită" este acea aventură de care ai nevoie pentru a-ţi readuce aminte care este calea prin care un tânăr descoperă lumea şi îşi conturează calităţile.

După ce a înregistrat un succes incontestabil atât în străinătate, cât şi în ţară poţi fi sigur că "O poveste încâlcită" este filmul pe care trebuie să-l vezi neapărat în acest început de an. Povestea a avut premiera pe marele ecran pe 7 ianuarie 2011, şi poate fi văzut în cinematografele partenere din întreaga ţară.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pyOyBVXDJ9Q?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pyOyBVXDJ9Q?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>