Stripteuzele din Evenimentul zilei, "bunicile" fetelor de la pagina X!

Stripteuzele din Evenimentul zilei, "bunicile" fetelor de la pagina X!

Ştirile despre sex, cu fete dezbrăcate sau cu informaţii până atunci considerate tabu de aşa-zisa presă serioasă, au ocupat un loc important în paginile Evenimentului zilei, mai cu seamă în "Bulina albastră", aşa cum era poreclită ediţia de prânz a ziarului.

Românii au aflat din ziarul nostru de existenţa femeilor gonflabile, de sex-shop-uri, vibratoare şi au avut loc chiar primele dezbateri despre reînfiinţarea caselor de toleranţă!

Pozele cu fete goale, însoţite de nişte texte haioase, au fost precursoarele celebrelor rubrici "Fata de la Pagina X" ale tabloidelor de azi. Oameniilor, neobişnuiţi să vadă astfel de articole până atunci, le-a plăcut ideea ca lângă nişte ştiri serioase, depre creşterea preţului la benzină, de exemplu, să-şi odihnească ochiul cu formele apetisante ale unor dansatoare erotice. Succesul era garantat, astfel încât s-a ajuns până la performanţa ca Evz să găzduiască un "Top al stripteuzelor" şi chiar să fie iniţiatorul unui "Campionat naţional de striptease"!.

S-a redeschis Salonul Spaniol!

Ne puteți urmări și pe Google News

Dansatoarea Tania din Tiraspol s-a pronunţat împotriva unirii Basarabiei cu România

  • Ea câştigă 1.850 de lei pe seară şi consideră perversiunile sexuale un lucru normal

Aseară Salonul Spaniol şi-a inaugurat noul show "Bine aţi venit la carnaval". În sunetul incitant al tamburinelor, oaspeţii localului au putut viziona un spectacol de calitate, în care s-a remarcat, prin numerele erotice susţinute, balerina Tania Prohorova.

După terminarea spectacolului, superba rusoaică a relevat reporterilor "Evenimentului zilei" cîteva amănunte din existenţa ei zbuciumată: "Am 17 ani şi m-am născut în Tiraspol. Îmi plac copii şi aş vrea să am doi băieţi, deşi nu intenţionez să mă căsătoresc în curînd. Aici primesc 1.850 de lei pe seară, plus cazare şi masă. În ceea ce priveşte perversiunile sexuale nu am nimic împotriva lor. Le consider normale între un bărbat şi o femeie care se iubesc. Îl apreciez în mod deosebit pe patron, dl. Bădoi, deoarece e un adevărat gentleman. Nu ştiu dacă aş putea dansa vreodată striptease total!".

În final, Tania nu a putut să facă abstracţie de conflictul de la Tiraspol dintre transnistreni şi moldoveni, oferindu-ne şi o declaraţie din sfera politicului: "Sînt o fire pacifistă, deci urăsc războiul. În ceea ce priveşte unirea Basarabiei cu România, sînt împotrivă". (Bogdan Moisei/Mihnea Petru Pârvu)

Miercuri, 31 martie 1993

În ajutorul bărbaţilor, Femeie gonflabilă cu "trei intrări"

  • O cheamă Lola şi costă 49 DM

Obiectul din fotografie este o femeie gonflabilă. A fost cumpărată de la Berlin în urmă cu câteva săptămâni, de la unul din Sexshopurile viitoarei capitale a Germaniei întregite. Costă 49 DM, o chemă Lola şi are, conform indicaţiilor de pe ambalaj, "trei intrări". Majoritatea bărbaţilor care au văzut-o au declarat că ar prefera să practice amor solitar decât în compania ei. În unanimitate a fost apreciată însă o calitate care le lipseşte femeilor: Lola nu vorbeşte. Foto şi text: Miron Manega

Primarul sectorului 4, dl. Eugen Bujoreanu, consideră de maximă importanţă Înfiinţarea caselor de toleranţă

  • Această măsură va avea ca efect scăderea numărului violurilor"

Dintre legile care nu s-au pus în discuţia noului Parlament, cea mai stringentă ar fi - din punctul de vedere al dlui. Eugen Bujoreanu, primarul sectorului 4 - înfiinţarea caselor de toleranţă, măsură care ar avea ca efect principal scăderea numărului violurilor. Domnia sa consideră că numai prin adoptarea legii mai sus amintite se va reuşi stăpânirea acestei probleme infracţionale, în creştere vertiginoasă în ultima vreme.

"Este foarte bine că ziarul dvs. sesizează promt astfel de cazuri, şi cred că altfel vor sta lucrurile când această lege va fi adoptată. Asta este părerea mea, nu numai în calitate de primar, ci şi de tată care doreşte ca fetiţa lui să se plimbe în siguranţă pe stradă" - ne-a declarat domnul primar. (Gabi Dumitrescu) Marţi, 23 martie 1993 Citiţi mai jos alte articole din serialul EVENIMENTUL ZILEI, 20 DE ANI:

  • Primul ziar popular a fost creat de Ion Cristoiu
  • Documentele aveau prioritate în "Bulina roşie"
  • Faptul divers era zilnic prezent în paginile EVZ
  • Ziarul lui Cristoiu, pus la index de Vadim şi Păunescu
  • Ion Iliescu a interzis Evenimentul zilei la Palatul Cotroceni
  • În anii '90, EVZ a dat bătăi de cap SRI-ului
  • Primele scandaluri din sport
  • Dezvăluiri despre turnătorii lui Coposu
  • Concertul lui Michael Jackson, tratat ca un eveniment planetar
  • Mozaic de ştiri trăsnite
  • Evz a avut şi o ediţie de prânz
  • Politică şi politicieni de acum 20 de ani
  • "Bulina roşie", un ziar iubit fiindcă ajuta oamenii
  • Actorii, scriitorii şi artiştii erau vedete în "Bulina roşie" 
  • Cititorii EVZ erau feriţi de pericole catastrofale ce planau asupra ţării
  • EVZ după 20 de ani. Ion Cristoiu a tăiat un tort imens în clubul Fratelli